Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cula De La Maldaresti

Cula De La Maldaresti

Am fost foarte bucuroasa sa descopar un complex muzeal cu o arhitectura veche. We recommend booking culele de la maldaresti tours ahead of time to secure your spot.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

In maldaresti se gasesc cula greceanu, cula duca, casa memoriala i. Cea mai veche si cea mai importanta cula a complexului muzeal maldaresti este cula greceanu. Culele de la maldaresti is located in horezu.

File Culele Maldaresti Jpg Wikimedia Commons
vizitati articolul complet aici : https://commons.wikimedia.org/wiki/File:CULELE_MALDARESTI.jpg
La măldărești există cula greceanu, cula duca și casa memorială i.g. Culele reprezinta locuintele fortificate ale unor boiernasi de tara si au fost construite la nordul dunarii (judetele valcea, mehedinti si gorj). Duca si o biserica construita in anul 1792, biserica.

Fotografii realizate de submunte și preluate de aici:

Duca si culele duca si greceanu. Although the final origin of this building is still quite vague, some hints reflect the brancoveanu style (see article on the horezu monastery). Intrarea este 3 lei, iar taxa foto în interior 10 lei.

Culele de la maldaresti is located in horezu. Cula maldaresti, impunatoare prin masivitatea zidurilor, a fost construita in anul 1812 de catre gheorghita maldarescu. Termenul de cula provine de la cuvantul turcesc kule, care defineste un turn.

Cula Greceanu Din Maldaresti Valcea Monumente Oltenia
vizitati articolul complet aici : http://www.monumenteoltenia.ro/cula-greceanu-din-maldaresti/
Constructia acesteia a debutat la inceputul. Termenul de cula provine de la cuvantul turcesc kule, care defineste un turn. Sie waren bereits in complexul muzeal maldaresti?teilen sie ihre erfahrung!

Cula maldaresti, impunatoare prin masivitatea zidurilor, a fost construita in anul 1812 de catre gheorghita maldarescu.

Mai este in zona si o biserica veche, cu niste picturi exterioare deosebite ale olgai greceanu. Prima cula dateaza din secolul al. Cuvantul cula vine de la turcescul kule, care inseamna turn si in spatiul balcanic defineste o locuinta intarita, construita de catre bogatii vremii pentru a se apara de turci, dar si de bandele de haiduci.

Langa horezu, la maldaresti, se pot vizita culele duca si greceanu si se poate inopta la conacul lui maldar, o cula transformata in pensiune de lux. Culele de la măldăreşti (cula greceanu şi cula duca), sunt situate în localitatea măldăreşti, la doar 3 km de oraşul horezu, judeţul vâlcea. Duca si o biserica construita in anul 1792, biserica.

Culele Oltenesti Maldaresti Mapio Net
vizitati articolul complet aici : https://mapio.net/pic/p-46498231/
Culele de la maldaresti sau altfel spus complexul muzeal maldaresti sunt monumente deosebite ale arhitecturii romanesti, monumente taranesti cu caracter de fortificatii. Constructia acesteia a debutat la inceputul. In maldaresti se gasesc cula greceanu, cula duca, casa memoriala i.

La complexul muzeal maldaresti de langa horezu puteti vizita doua cule bine intretinute, deschise ca si muzee in anii '60.

La fel ca și la precedenta casă, cula duca, ridicată la începutul secolului xix, are două nivele și o pivniță, fiind gândită în același stil de casă drumul până la culele boierești de la măldărești, care în ziua de azi sunt deschise pentru vizitare este destul de facil. Duca si o biserica construita in anul 1792, biserica. Localitatea măldărești se află în județul.

Posting Komentar untuk "Cula De La Maldaresti"