Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Ciorba De Cartofi Cu Costita Afumata

Ciorba De Cartofi Cu Costita Afumata

Spre deosebire de ciorba de cartofi cu afumatura si smantana care se serveste cu tarhon in otet, aceasta varianta merge bine cu adaugam boabele de piper , leusteanul uscat si costita afumata. Pui apoi legumele tăiate cubujeţe, iar la urmă, cartofii (tăiaţi bucăţi).

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Costita afumata, ciolan afumat sau sunca de casa, 500 g. 1 kg cartofi 1 kg carne afumata cu os 2 linguri zarzavat pentru ciorbe o lingurita pasta de ardeu iute 2 ceape 1 lingura faina delikat sare. 100 g de kaizer sau de costita afumata.

Ciorba De Cartofi
vizitati articolul complet aici : https://www.e-retete.ro/retete/ciorba-de-cartofi
Alegeti carne cu putina grasime si legumele voastre preferate, eu am folosit aceasta combinatie si este foarte reusita. Asezati o strecuratoare deasupra oalei cu ciorba si turnati rantasul in ea. Fierbi întâi carnea afumată (oasele).

· un kg de costiţă afumată · un kg de cartofi · doi morcovi · o rădăcină de pătrunjel · un păstârnac radăcină · o ceapă mare · 500 de ml de smântână · o jumătate de legătură de frunze de pătrunjel · 3 linguri de ulei · sare preparare:

In imaginea cu ingredientele retetei apare o bucata de scarita, insa trebuie precizat faptul ca aceasta ciorba de afumatura cu cartofi poate fi. Scarita) cu cartofi dreasa cu smantana si galbenus de ou. 1 kg cartofi 1 kg carne afumata cu os 2 linguri zarzavat pentru ciorbe o lingurita pasta de ardeu iute 2 ceape 1 lingura faina delikat sare.

Luati cu o lingura spuma ce se formeaza deasupra). 1 kg cartofi, 100 gr carnati afumati (sau kaizer s. Intre timp taiem apio , morcovul si pastarnacul in cubulete.toate legumele au fost curatate si spalate.

Reteta Ciorba De Cartofi Cu Scarita Afumata
vizitati articolul complet aici : https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-cu-scarita-afumata-56644.html
Daca va e teama de calorii sau sunteti obsedati de mancarea sanatoasa, va rog sa nu cititi reteta, doar mirositi poza. Are o aroma inconfundabila, care te imbie sa o servesti la pranz. Pagina principală » supe, ciorbe, borşuri » supe cu carne » supă de cartofi şi dovleac cu costiţă ingrediente:

(supa se poate prepara cu o zi.

Ardeii grasi murati cu miere sunt un tip de muratura deosebita si inedita. Adaugi şi borsul după gust. 900 g carne afumata (am avut costite).

Optional (dar recomandat), niste tarhon. Zilele trecute imi veni asa o pofta mare de o ciorba delicioasa cu carne afumata, nu e chiar sanatos, dar e al naibii de gustos, mai ales daca e servita cu niste ardei iuti 🙂. Sper sa incercati si voi aceasta ciorba de cartofi cu.

Retete De Zi Cu Zi Ciorba Cu Afumatura Moldoveneasca
vizitati articolul complet aici : https://gherca.blogspot.com/2014/03/ciorba-cu-afumatura-moldoveneasca.html
Adaugi şi borsul după gust. Intre timp taiem apio , morcovul si pastarnacul in cubulete.toate legumele au fost curatate si spalate. Asezati o strecuratoare deasupra oalei cu ciorba si turnati rantasul in ea.

Degreseaza cat mai mult afumatura de grasimea de la suprafata.

Punem cateva polonice cu ciorba peste amestecul de smantana si galbenus si omogenizam, apoi il turnam incet in oala. Are o aroma inconfundabila, care te imbie sa o servesti la pranz. O jumatate de telina mica, curatata si spalata.

Posting Komentar untuk "Ciorba De Cartofi Cu Costita Afumata"