Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Vremea In Timisoara Pe 7 Zile

Vremea In Timisoara Pe 7 Zile. Prognoza meteo pe 7 zile in orasul tau. Estimările satelitare privind cantitatea de precipitaţii sunt mai puţin exacte noaptea decât în timpul zilei. Cer insorit, nori razleti temperatura maxima timisoara. Diagrama mosmix de mai jos va afiseaza prognozele meteo corectate din punct de vedere statistic ale modelelor icon și ifs / ezmw și combinația lor statisticală optimă. Know what's coming with accuweather's extended daily forecasts for timișoara, timiș, românia.

Crucile portocalii marchează locurile unde fulger a fost detectat (over europa). Diagrama mosmix de mai jos va afiseaza prognozele meteo corectate din punct de vedere statistic ale modelelor icon și ifs / ezmw și combinația lor statisticală optimă. Starea vremii in timisoara pe 15 zile. Vremea timişoara pe 7 zile. Astazi, joi, 26 noiembrie 2020 ⇓.

Meteo Romania Site Ul Administratiei Nationale De Meteorologie
Meteo Romania Site Ul Administratiei Nationale De Meteorologie Source from : http://www.meteoromania.ro/
Prognoza meteo pentru 10 zile. Diagrama mosmix de mai jos va afiseaza prognozele meteo corectate din punct de vedere statistic ale modelelor icon și ifs / ezmw și combinația lor statisticală optimă. Vremea in romania pe 10 zile si pe urmatoarele ore. Prognoza vremii pentru municipiul timișoara din judetul timis are o precizie de 95% pentru primele 3 zile, pentru zona cu inaltime geopotentiala de 500 hpa. Starea vremii in timisoara variaza de la zi la zi si din ora in ora.

Prognoza meteo pentru 10 zile.

Viteza vantului, directia vantului, presiunea atmosferica, temperatura, umiditatea si vizibilitatea la timisoara. In pagina noastra gasesti vremea din timisoara pentru astazi si pentru urmatoarele 10 zile. Prognoza vremii pentru municipiul timișoara din judetul timis are o precizie de 95% pentru primele 3 zile, pentru zona cu inaltime geopotentiala de 500 hpa. Starea vremii in timisoara variaza de la zi la zi si din ora in ora. În fiecare zi monitorizăm vremea timisoara și împrejurimi ca să îți oferim prognoza meteo exactă pe 10 zile și ore.

Cer insorit, nori razleti temperatura maxima timisoara. Vantul va adia cu o briza usoara, avand viteza de 5 km/h din directia ne, iar presiunea atmosferica va fi de 769. Up to 90 days of daily highs, lows, and precipitation chances. Vremea in timisoara, judetul timis. Astăzi e duminică, 14 martie 2021.

Vremea Timisoara Judeţul Timis Apropotv Ro
Vremea Timisoara Judeţul Timis Apropotv Ro Source from : http://vremea.apropotv.ro/vremea-timis_timisoara
În timişoara astăzi se aşteaptă +9 °c, predominant fără precipitaţii, vânt moderat. In pagina noastra gasesti vremea din timisoara pentru astazi si pentru urmatoarele 10 zile. Cer insorit, nori razleti temperatura maxima timisoara. Estimările satelitare privind cantitatea de precipitaţii sunt mai puţin exacte noaptea decât în timpul zilei. Viteza vantului, directia vantului, presiunea atmosferica, temperatura, umiditatea si vizibilitatea la timisoara.

Astăzi e duminică, 14 martie 2021.

0.+6 °c, lapoviţă, ceaţă de gheaţă (suprarăcită), vânt moderat. Citeste mai multe informatii despre clima orasului timisoara sau vezi informatii despre ora locala in timisoara. În fiecare zi monitorizăm vremea timisoara și împrejurimi ca să îți oferim prognoza meteo exactă pe 10 zile și ore. Vremea azi in timisoara, temperatura de acum si prognoza detaliata pe urmatoarele 10 zile in timisoara. Starea vremii in timisoara variaza de la zi la zi si din ora in ora.

Up to 90 days of daily highs, lows, and precipitation chances. Vremea.net iti prezinta prognoza meteo pe ore pentru temperatura, precipitatii, vant, umiditate, presiune index uv : Astăzi, pe data de 14 martie, bătrânii obișnuiau să prezică vremea, din această zi zicând: Vremea in urmatoarele 2 zile pentru timisoara. Starea vremii de la ora 18:00 joi, 11 martie 2021.

Vremea In Timișoara și Județul Timis
Vremea In Timișoara și Județul Timis Source from : https://vremea.ido.ro/Timis.htm
Vremea azi in timişoara, starea vremii maine in timişoara, prognoza meteo pe 7 zile pentru timişoara. Conditiile meteo in timișoara, vremea la timișoara azi, maine, poimaine, 3 zile, 7 zile, 10 zile si urmatoarele 15 zile sunt furnizate de către. Prognoza meteo pe 10 zile timisoara, jud. Vremea in timisoara, resedinta judetului timiș, pe 15 zile, prognoza meteo pe ore si pe zile in timisoara actualizata duminică, 7 martie, 2021. Vremea in urmatoarele 2 zile pentru timisoara.

Vremea meteo viişoara moldova în urmatoarele zile.

În timişoara astăzi se aşteaptă +9 °c, predominant fără precipitaţii, vânt moderat. 0.+6 °c, lapoviţă, ceaţă de gheaţă (suprarăcită), vânt moderat. Starea vremii in timisoara variaza de la zi la zi si din ora in ora. Conditiile meteo in timișoara, vremea la timișoara azi, maine, poimaine, 3 zile, 7 zile, 10 zile si urmatoarele 15 zile sunt furnizate de către. Vremea în chișinău pe 10 zile vremea în moldova.

Prognoza meteo pe 7 zile in orasul tau vremea timisoara pe 7 zile. Diagrama mosmix de mai jos va afiseaza prognozele meteo corectate din punct de vedere statistic ale modelelor icon și ifs / ezmw și combinația lor statisticală optimă.

Posting Komentar untuk "Vremea In Timisoara Pe 7 Zile"