Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Ronaldo Baloane De Aur

Ronaldo Baloane De Aur. În cadrul galei fifa ballon d'or 2013, desfășurată la 13 ianuarie 2013, în zürich, elveția, a fost anunțat câștigătorul balonului de aur 2013. Daca va castiga, cr ajunge la 3 trofee, cu doar unul mai putin decat marele lui rival de la barcelona. Succesul de anul trecut are sanse mari sa fie dublat in 2015. Prin victoria din 2014, c.ronaldo intră în clubul select al fotbaliştilor care au câştigătorii balonului de aur din secolul xxi. Ronaldo luis nazário de lima în 2005, la ministerul educaţiei din brazilia (fotografie decupată).

Atacantul portughez are în palmares şi de patru ori balonul de aur, în 2008, 2013, 2014 şi. Vreau sa ii multumesc sotiei mele, prietenilor mei, fiului meu. Ronaldo a intrat pentru prima oară în posesia. Related itemscitate amuzante din fotbal cristiano ronaldo balonul de aur cristiano ronaldo messi ctitate celebre. Ronaldo este al treilea lusitan care intră în posesia acestui titlu, după eusebio şi luis figo.

Cristiano Ronaldo A Luat Balonul De Aur Pentru A Treia Oara In Cariera Niciodata Nu M Am Gandit Ca Voi Reusi Asa Ceva Gest Incredibil Dupa Ce A Castigat Trofeul Sport Ro
Cristiano Ronaldo A Luat Balonul De Aur Pentru A Treia Oara In Cariera Niciodata Nu M Am Gandit Ca Voi Reusi Asa Ceva Gest Incredibil Dupa Ce A Castigat Trofeul Sport Ro Source from : https://www.sport.ro/fotbal-extern/amr-14-zile-pana-la-decernarea-balonului-de-aur-ronaldo-jocul-din-teren-vorbeste-despre-mine-voteaza-cine.html
Sunt încrezător că voi câştiga, nu îmi fac probleme. Cristiano ronaldo a câştigat al treilea trofeu al „balonului de aur din cariera sa. Campionate · balonul de aur. Au fost anunțați cei trei finaliști pentru balonul de aur 2014! Cristiano ronaldo a fost urmat de lionel messi, cu 15,76 la suta din voturi, si manuel neuer, cu 15,72.

Vreau şapte copii şi tot atâtea baloane de aur, a declarat ronaldo.

Daca va castiga, cr ajunge la 3 trofee, cu doar unul mai putin decat marele lui rival de la barcelona. Vreau şapte copii şi tot atâtea baloane de aur, a declarat ronaldo, potrivit news.ro. Ronaldo mai are trei copii, cristiano jr. Vreau şapte copii şi tot atâtea baloane de aur, a declarat ronaldo, potrivit digi24.ro. (7 ani) şi gemenii eva şi mateo (patru luni şi jumătate), născuţi de mame surogat.

Cristiano ronaldo a fost secondat de lionel messi şi neymar jr. Acesta a devenit portughezul cristiano ronaldo. Ronaldo se alătură în clubul select al deţinătorilor a trei astfel de trofee lui johan cruyff (1971, 1973, 1974), michel platini. Sunt încrezător că voi câştiga, nu îmi fac probleme. Revista france football a confirmat ieri că portughezul cristiano ronaldo (manchester united) este câştigătorul balonului de aur, trofeu acordat celui mai bun jucător care activează în europa.

Ronaldo Vreau Sapte Copii Si Sapte Baloane De Aur Deja Are Patru Copii și Tot Atatea Baloane De Aur Tv8 Md
Ronaldo Vreau Sapte Copii Si Sapte Baloane De Aur Deja Are Patru Copii și Tot Atatea Baloane De Aur Tv8 Md Source from : https://tv8.md/2017/11/17/ronaldo-vreau-sapte-copii-si-sapte-baloane-de-aur-deja-are-patru-copii-si-tot-atatea-baloane-de-aur/
Cristiano ronaldo este marele câştigător al balonului de aur 2017, acesta fiind al cincilea său trofeu după cele din 2008, 2013, 2014 şi 2016. (7 ani) şi gemenii eva şi mateo (patru luni şi jumătate), născuţi de mame surogat. Ronaldo mai are trei copii, cristiano jr. Pentru trofeul acordat de revista france football și fifa, vedeți balonul de aur fifa. E printre cei 23 de jucători nominalizați, dar admite:

Ronaldo luis nazário de lima în 2005, la ministerul educaţiei din brazilia (fotografie decupată).

Atacantul portughez are în palmares şi de patru ori balonul de aur, în 2008, 2013, 2014 şi. Cristiano ronaldo, fotbalistul portughez al lui real madrid, a câştigat joi pentru a cincea oară în cariera sa balonul de aur. Cristi borcea face ce face si revine de fiecare data in centrul atentiei. Mai ales că în ultimii ani disputa a fost între messi și cristiano ronaldo, între fc barcelona și real madrid așadar, cluburi cu largă reprezentare afectivă la nivel. Cristiano ronaldo este marele câştigător al balonului de aur 2017, acesta fiind al cincilea său trofeu după cele din 2008, 2013, 2014 şi 2016.

Îmi doresc, desigur, să câştig. Ronaldo mai are trei copii, cristiano jr. E printre cei 23 de jucători nominalizați, dar admite: Conform mai multor publicații internaționale, ronaldo va fi abia pe locul 4 în clasamentul final pentru balonul de aur, în spatele lui lionel messi, virgil van dijk și mohamed salah. (7 ani) şi gemenii eva şi mateo (patru luni şi jumătate), născuţi de mame surogat.

Ballon D Or Wikipedia
Ballon D Or Wikipedia Source from : https://en.wikipedia.org/wiki/Ballon_d%27Or
Pe listă au rămas doar ronaldo, neuer și messi. Balonul de aur e cel mai important trofeu fotbalistic la nivel personal, iar în ultimii ani discuțiile legate de el au stîrnit polemici aprinse. Internationalul portughez al echipei real madrid, cristiano ronaldo, a castigat, luni seara, pentru a doua oara consecutiv si a treia oara in cariera balonul de aur. Ronaldo mai are trei copii, cristiano jr. Este un moment extrem de emotionant a declarat ronaldo.

Cristiano ronaldo a câştigat al treilea trofeu al „balonului de aur din cariera sa.

(7 ani) şi gemenii eva şi mateo (patru luni şi jumătate), născuţi de mame surogat. Succesul de anul trecut are sanse mari sa fie dublat in 2015. Este un moment extrem de emotionant a declarat ronaldo. Exclusiv „pe ronaldo îl luasem de umplutură. Vreau şapte copii şi tot atâtea.

Posting Komentar untuk "Ronaldo Baloane De Aur"