Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

La Multi Ani Printesa Mica

La Multi Ani Printesa Mica. Nu stiu cand a trecut timpul, si fetita mea a crescut! Copil minunat, la mulți ani! La multi ani printesa mica sa ai parte de tot ce este mai bun pe lume. Cineva te iubeste si va avea grija de tine mereu, te pupa feciorul tau mai mic! Felicitare la multi ani zi minunata.

Ceea ce face mami tau pentru copii nostri se va rasfrange ca o binecuvantare peste micul tau cotidian, vei avea prieteni sanatosi, te vei bucura alaturi de ei si iti vor canta la multi ani, in fiecare zi din 29 nov, pana la adanci batraneti. Colecție de la torok elena. De ziua ta îți doresc o mare de noroc și un ocean de fericire. Nu stiu cand a trecut timpul, si fetita mea a crescut! Mult zâmbet, zile fericite și prieteni buni.

Vise Dulci Cu Cosmy La Multi Ani Mica Mea Printesa
Vise Dulci Cu Cosmy La Multi Ani Mica Mea Printesa Source from : http://visedulci.blogspot.com/2012/09/la-multi-ani-mica-mea-printesa.html
Mult zâmbet, zile fericite și prieteni buni. La multi ani pui mic si drag!!!! Ea își dorește foarte mult sa traiască alături de oameni, pe uscat și de aceea de multe ori ajunge sa se certe cu tatăl ei, regele marilor și oceanelor. La multi ani, draga cumatra, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani cu drag si dor si iti uram o viata frumoasa si parfumata ca un buchet de trandafiri!

La multi ani printesa mica sa ai parte de tot ce este mai bun pe lume.

Sănătate, noroc, fericire, realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special îți doresc să rămâi unică, fericită și de succes în viață. Îți dorim zâmbete și fericire, râsete și bucurie, prieteni credincioși și o cale directă, munți de ciocolată și toate celelalte dulciuri îți dorim să le găsești! Felicitare la multi ani zi minunata. La mulți ani frumoși și fericiți alături de cei dragi! Copil minunat, la mulți ani!

Ceea ce face mami tau pentru copii nostri se va rasfrange ca o binecuvantare peste micul tau cotidian, vei avea prieteni sanatosi, te vei bucura alaturi de ei si iti vor canta la multi ani, in fiecare zi din 29 nov, pana la adanci batraneti. La multi ani mica printesa, chiar daca vin cu intarziere! La multi ani pui mic si drag!!!! Fie ca dorințele să se împlinească, iar copilăria să fie multicoloră și dulce. Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru sora ta!

Cele Mai Frumoase Urari Ziua Fiica Mea
Cele Mai Frumoase Urari Ziua Fiica Mea Source from : http://topcosmetice.blogspot.com/2017/12/cele-mai-frumoase-urari-ziua-fiica-mea.html
Un an plin de magie, de lumina, de caldura sufleteasca, de bucurii, de iubire. Eu am doar unul, o mica printesa de 4 luni si. Colecție de la torok elena. Esti cea mai de pret fiinta pentru mine! See more of la multi ani on facebook.

Pupam,astazi mai mult si mai dulce ca niciodata!!!

Ea își dorește foarte mult sa traiască alături de oameni, pe uscat și de aceea de multe ori ajunge sa se certe cu tatăl ei, regele marilor și oceanelor. Te iubesc mama si iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine. La mulți ani, prietena mea! La multi ani karyna !!! Sa ai parte de multe realizari, bucurii si de tot ce e mai bun si mai frumos in viata!

La multi ani pui mic si drag!!!! Ceea ce face mami tau pentru copii nostri se va rasfrange ca o binecuvantare peste micul tau cotidian, vei avea prieteni sanatosi, te vei bucura alaturi de ei si iti vor canta la multi ani, in fiecare zi din 29 nov, pana la adanci batraneti. Un an plin de magie, de lumina, de caldura sufleteasca, de bucurii, de iubire. Fie ca dorințele să se împlinească, iar copilăria să fie multicoloră și dulce. Nimic nu se schimba,totul se transforma.si vei fi pe zi ce trece mai fericita si mai implinita.bebelusii sunt.

Mesaje De La Multi Ani Pentru Copii 50 De Urări Frumoase Pentru Fiecare Varstă
Mesaje De La Multi Ani Pentru Copii 50 De Urări Frumoase Pentru Fiecare Varstă Source from : https://www.postmodern.ro/articol/mesaje-la-multi-ani-copii/
La mulți ani, prietena mea! Sănătate, noroc, fericire, realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special îți doresc să rămâi unică, fericită și de succes în viață. La multi, multi ani sanatosi si frumosi! Mami, ești realmente cea mai bună, cea mai blândă și grijulie ființă de pe pământ, îți voi fi recunoscător/ toare veșnic pentru asta! Îți dorim zâmbete și fericire, râsete și bucurie, prieteni credincioși și o cale directă, munți de ciocolată și toate celelalte dulciuri îți dorim să le găsești!

Mami,vei fi coplesita de emotii,nu vei putea crede cat de repede si frumos a trecut timpul,alaturi de bebelusul tau drag;

La multi ani nepotica noastra cea iubita. La mulți ani, prietena mea! Ea își dorește foarte mult sa traiască alături de oameni, pe uscat și de aceea de multe ori ajunge sa se certe cu tatăl ei, regele marilor și oceanelor. Să ai ochi strălucind de bucurie, o guriță zâmbitoare și hohote zgomotoase. Acum ai implinit 2 ani si esti asa de dulce si de isteata.

Posting Komentar untuk "La Multi Ani Printesa Mica"