Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

La Multi Ani David 3 Ani

La Multi Ani David 3 Ani. Deși nu pot fi acum alături de ține, îți doresc tot binele și sper că un an în plus să te ajute să descoperi dragostea adevărată. Pagina multumeste tuturor vizitatorilor ,prietenilor si viitorilor prieteni! Azi e ziua sotului meu.:) 39 de ani petrecuti in aceasta lume,iar dintre ei 17 alaturi de la multi ani tati ,te iubim :mariana, david, luis, maria ,lorin. Cu toții vă apreciem și vă iubim foarte mult și de aceea vă felicităm și vă dorim sincer ca îngerii buni să vă aducă mai multă dragoste și mai mult noroc, sănătate puternică și dispoziție însorită! Astazi este o zi speciala pentru tine, iar tu esti special pentru noi.

Copil mic si dulce, chiar daca inca esti micut, de ziua. Cu toții vă apreciem și vă iubim foarte mult și de aceea vă felicităm și vă dorim sincer ca îngerii buni să vă aducă mai multă dragoste și mai mult noroc, sănătate puternică și dispoziție însorită! Sa cresti mare, mare, mare, sa ai parte de iubire, sa ai parte de noroc, sa traiesti in fericire, cu tot neamul la un loc! Astazi este o zi speciala pentru tine, iar tu esti special pentru noi. Neostenit, mereu în mișcare, prin mâna lui dumnezeu.

La Multi Ani David Felicitari Muzicale Mesajeurarifelicitari Com
La Multi Ani David Felicitari Muzicale Mesajeurarifelicitari Com Source from : https://www.mesajeurarifelicitari.com/la-multi-ani-david!-v-4016.html
Azi e ziua sotului meu.:) 39 de ani petrecuti in aceasta lume,iar dintre ei 17 alaturi de la multi ani tati ,te iubim :mariana, david, luis, maria ,lorin. Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru fratele tau! Igor cuciuc & la multi ani cu bucurie. Copil mic si dulce, chiar daca inca esti micut, de ziua. Click a picture to see a larger view.

Vipera berus berus a fost vazuta in salaj de acum cativa ani.efectul incalzirii globale este unul evident.

La multi ani !.impreuna ,dragul meu sot. Deși nu pot fi acum alături de ține, îți doresc tot binele și sper că un an în plus să te ajute să descoperi dragostea adevărată. Versiunea originala la multi ani. Zece luni minunate :) astăzi minunea noastră a făcut 10 luni. Am mai auzit povesti frumoase, am intalnit, am ascultat si am inteles iubiri incredibile.

Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Crează în fiecare zi o capodoperă, folosind toate culorile vieții. Igor cuciuc & la multi ani cu bucurie. La multi ani, copilul meu, diamantul cel mai de pret! 3sud est de ziua tala multi ani x.

Femeia Ro Cea Mai Mare Comunitate De Mirese Din Romania
Femeia Ro Cea Mai Mare Comunitate De Mirese Din Romania Source from : https://www.femeia.ro/forum/showthread.php?t=21525&page=4
La multi ani, copilul meu, diamantul cel mai de pret! Și în timp ce scrii, zâmbește! Cu toții vă apreciem și vă iubim foarte mult și de aceea vă felicităm și vă dorim sincer ca îngerii buni să vă aducă mai multă dragoste și mai mult noroc, sănătate puternică și dispoziție însorită! Copil mic si dulce, chiar daca inca esti micut, de ziua. Neostenit, mereu în mișcare, prin mâna lui dumnezeu.

Astăzi, 13 iulie 2016, membrul david împlinește vârsta de 19 ani.

Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta! Cand stau în genunchi, cer doar atât: Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru fratele tau! Fie ca toate implinirile frumoase si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. La multi ani !.impreuna ,dragul meu sot.

Și în timp ce scrii, zâmbește! Astăzi, 13 iulie 2016, membrul david împlinește vârsta de 19 ani. Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Fie ca toate implinirile frumoase si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. See more of la multi ani on facebook.

La Multi Ani David D Ale Mamicilor
La Multi Ani David D Ale Mamicilor Source from : https://mamicile.wordpress.com/2011/04/23/la-multi-ani-david/
Neostenit, mereu în mișcare, prin mâna lui dumnezeu. See more of la multi ani on facebook. Să fi sănătos, norocos și tot ce mai trebuie. Zece luni minunate :) astăzi minunea noastră a făcut 10 luni. Fie ca cei dragi să îți ofere atenție și grijă, fie ca corpul tău să fie mereu sănătos, iar inima ta să fie plină de iubire.

Îți doresc ingeniozitate în lucru și în pat, rai în suflet și în vila ta luxoasă.

Îți doresc ingeniozitate în lucru și în pat, rai în suflet și în vila ta luxoasă. Fie ca toate implinirile frumoase si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Pentru ca aduci mereu fericire celor din jur, iti uram o zi plina de bucurii si de surpize care sa te tina tot anul. La mulți ani, sănătate, iubire, stimă și respect din partea celor dragi, realizarea scopurilor la infinit, împliniri frumoase, să ai parte doar de momente și clipe de neuitat, și să obții ceea ce îți dorești cu adevărat, căci aceasta este singura cale spre împlinire, realizare și fericire! Sa ai o viata plina de fericire si impliniri!

Crează în fiecare zi o capodoperă, folosind toate culorile vieții la multi ani david. Ele deja au un impact acum, iti dai seama cand vei face o retrospectiva peste 10ani?!

Posting Komentar untuk "La Multi Ani David 3 Ani"